© S.V. Deurningen ‘75

Design by E.M. Veenstra

S.V. Deurningen 1975 Welkom. Over ons. Nieuws. Jeugd. Agenda. Fotogalerij. Resultaten. Contact. Links. Downloads.

Familie en Straattoernooi Deurningen succes!

Ondanks dat de weergoden buiten niet goed gezind waren, was het binnen toch één groot feest! Het jaarlijkse toernooi wat in Deurningen wordt georganiseerd wordt telkens beter bezocht. Met de plaatselijke carnavalsverenigingen CV De Nettelkornkes en JCV De Dwarsliggers die al jaren vertegenwoordigt zijn. Is dit jaar ook de WBV de Fruitige Bende voor het eerst vertegenwoordigt.

En dit was voor de Fruitige Bende niet zonder succes in de Carnavalsklasse wisten zij direct de eerste prijs te bemachtigen. 2e werden de Nettelkornkes en de 3e plek werd vergeven aan de jongsten onder de carnavalsverenigingen de Dwarsliggers.

Bij het Familie en Straat schieten, werd de familie Reitsma eerste, daarachter kwamen de familie Vollenbroek en de eschgaarde straat. Tussen het schieten en de prijs uitreiking was het één groot feest. Met mensen boven op de tafels, en vele carnavals liederen wat werden vertolkt. Ook de loterij en daarna de veiling van de overgebleven haantjes was weer een groot festijn!