© S.V. Deurningen ‘75

Design by E.M. Veenstra

S.V. Deurningen 1975 Welkom. Over ons. Nieuws. Jeugd. Agenda. Fotogalerij. Resultaten. Contact. Links. Downloads.

19:30 u

20:30 u

Jeugd

20:30 u

23:00 u

Volwassenen

Jeugd

Behalve schieten, zijn er nog meerdere activiteiten die wij ieder jaar organiseren;

Familie & Straattoernooi, vogelschieten en de bingo zijn hier voorbeelden van.

Je kunt bij onze vereniging ook terecht voor een gezellige feestavond met je werk, familie of buurtvereniging.

Lijkt het jou leuk om lid te worden van onze vereniging? Kom dan eens langs. Je mag het een

Maand lang gratis proberen!

Meer informatie over contributie kosten kun je vinden onder de knop “Downloads”.

Schietvereniging Deurningen is opgericht in 1975 en is vanaf het begin een kleine vereniging waar sport, ontspanning en gezelligheid voorop staan.

We zijn aangesloten bij de BTLS (Bond Twentse Luchtschiet Sport) en wie wil,

mag meedoen aan het Twentskampioenschap. Er wordt al jaren fel gestreden

voor het “Paardje”.

Naast de competitie van de BTLS organiseren wij binnen  de vereniging een eigen competitie die bestaat uit 10 keer schildjeschieten en het clubkampioenschap.

Er zijn twee schietavonden; één voor de jeugd en één voor de volwassenen.